Når bilen skal være lidt smartere så kommer du ikke udenom dem her

Når bilen skal være lidt smartere så kommer du ikke udenom dem her

For dem af jer, der går op i jeres bil og nærmest har et forhold til den, er alufælge ikke et fremmed udtryk. 

Alufælge er for mange mænd det samme som nyt frækt lingeri eller en ny taske er for kvinder. Vi kan sidder og kigge på billeder af dem i timer og ja, så har man altid lyst til at købe nye. Problemet ved tøj kontra fælge, er at prisen er noget højere. Så hvor hun kan købe nyt tøj ofte, så køber manden nok knap så ofte fælge. Derfor gælder det også om at vælge de rigtige fra starten. 

Stort udvalg kan gøre det svært at vælge den rette model.

Når det kommer til alufælge, så er der de senste år sket en kæmpe udvikling. Der er kommet tusinder af designs, der er kommet farve på og så har vi her ikke engang snakket om størrelsen endnu. Faktisk så vil de fleste helst have så store fælge på som muligt. Det eneste der kan bremse lidt er prisen. De fleste websider hvor du kan købe fælge viser dig nemt hvor stor en fælge der kan komme på din bil. Du får vist de modeller der findes til netop din bil og du kan sætte de rette dæk på. Det gør det straks nemmere at finde den perfekte fælge til dig. 

Spøgsmålet er der dog stadig. Hvor stor skal den være, hvad farve skal den have og hvad design er fedest. Design er smagssag. Det samme er farve i øvrigt også. Selvom det her nok også gælder om at finde noget der passer til bilen. Størrelse kan der være lidt praktisk i. Kører du meget motorvej betyder en stor fælge ikke det store. Skal du køre meget på brosten eller på grusvej, så kan du ved en kæmpe model med lavprofil dæk, ganske enkelt ødelægge den. Så hvad størrelse angår, er det en god ide også at kigge lidt på hvad dit kørselsmønster er. 

Skriv et svar

Copyright © 2020, Jbwu.dk - Alle rettigheder forbeholdes.