Hvor kan det bedst betale sig at få sendt sine pakker?

Hvor kan det bedst betale sig at få sendt sine pakker?

Vi skal ikke skrue tiden mange år tilbage, før den mest logiske løsning på at få sendt sine pakker, ville være Postdanmark. Postdanmark har dog sidenhen skiftet navn til PostNord, og selvom navnet ikke har gjort den store forskel, så har de forhøjede priser og den dårligere service i den grad kunne mærkes.

Det betyder også, at de fleste danskere der i dag skal sende pakkepost, tænker sig bedre om, når de skal have fragtet pakker eller post. De leder efter bedre og billige alternativer, og dem må der være flere af på markedet, ikke sandt?

Det er de bestemt også, men hvor skal man lede, hvis man som dansker sidder derhjemme, og gerne vil have fragtet en almindelige pakke så billigt som muligt til den anden ende af landet, samtidig med, at det ikke kommer til at tage en krig.

Pakke.dk giver dig den løsning, som du ville ønske, du altid havde haft, når du skulle sende pakker. De går nemlig ind og sammenligner samtlige løsninger på nettet, så du kan få den billigste pakkepost tillige med den absolut hurtigste

Hvor billigt er det?

Vi kan naturligvis ikke anbefale en hjemmeside, hvis den ikke fungerer upåklageligt, og derfor testede vi den naturligvis selv med et par forskellige pakker.

Lad os antage, at du sidder i Vejle med postnummer 7100 og skal have fragtet en pakke til Aalborg med postnummer 9000.

Pakken er en ganske almindelige størrelse. Den har målene 40 x 25 x 20cm og den vejer op til 4 kg. Taster du disse informationer ind hos pakke.dk, så vil du lynhurtigt få flere resultater på virksomheder, der vil sende pakken for dig. 

Det billigste forslag der dukker op ved vores søgning, er bring. De tilbyder at levere pakken indenfor 1-2 arbejdsdage, og de gør det for en pris på 39 kroner inkl. Moms. Til sammenligning ville det hos DAO koste 49 kr. og tage mellem 2-4 arbejdsdage, mens GLS ville tage 68 kr. og mellem 1-3 arbejdsdage.

Skulle pakken leveres samme dag, kommer der også et forslag fra Jetpak, der tager 4030 kr. inkl. Moms.

Står man og skal flytte, eller har man brug for at sende en større genstand, så kan man vælge en flyttekasse med målene 70 x 40 x 40 cm og med en maksimumvægt på 25 kg. Her finder pakke.dk seks forslag. UPS er den billigste, og de tager 293 kr. og leverer den på en arbejdsdag, mens TNT tager 480 kr. for den samme service.

Igen har du også mulighed for at vælge Jetpak, som tager 5080 kr. inkl. Moms for denne levering samme dag.

Kasper

Skriv et svar

Copyright © 2020, Jbwu.dk - Alle rettigheder forbeholdes.