3 tips til at undgå rotter i bilen

3 tips til at undgå rotter i bilen

Når temperaturen falder, så søger skadedyrene indenfor. Det er faktisk ikke kun indenfor i vores hjem, men i høj grad også i vores biler. Her er der nemlig nem og bekvem adgang for dem og god plads til at de kan bygge redde og stifte familie. Ligesom du dog ikke vil have rotter i dit hjem, så vil du absolut heller ikke have rotter i bilen.

Når rotten søger indenfor i bilens motorrum, er det for at bygge redde, men rotten kan ikke holde sig for sig selv. Den vil begynde at gnave i elektriske komponenter, isolering og køleslanger, hvilket kan skade delene, så de skal skiftes – og i værste tilfælde kan det endda føre til bremsesvigt og ulykker. Besøg af rotter i motorrummet kan altså have alvorlige konsekvenser for dig – og det betyder, at det er væsentligt, at du forebygger besøg af rotter og andre skadedyr i bilen. Men hvordan gør man så lige det? Vi har samlet 3 tips til, hvordan du kan undgå besøg af rotter i bilen hele vinteren igennem.

Spray mod rotter

Selvom rotten er kendt for at være en ildelugtende gæst, så er der lugte, som rotten slet ikke bryder sig om. En af dem er de lugte, som diverse spray mod rotter, mus og mår indeholder. Det gode ved disse forskellige spray mod skadedyr er, at de udskiller en lugt, som frastøder gnavere og mår, men det lugter faktisk slet ikke dårligt for os. Du skal altså ikke leve i et stinkende miljø for at slippe af med skadedyr i bilen – eller forebygge besøg af dem. Du skal dog selv bruge tid på at spraye motorrummet til.

Lad motorrummet stå åbent

Udover spraybehandling kan du også vælge at lade motorhjelmen stå åbent, når bilen står hjemme i carporten – kombineret med en automatisk lyssensor, der tænder lys ved bevægelse. På den måde sikrer du at motorrummet ikke har samme værdi som skjulested for skadedyrene. Derudover er det også vigtigt at du fjerner madrester, skraldestativer og skjulesteder i nærheden af bilen, så din bil ikke fremstår som attraktiv for skadedyrene.

Prøv Gnaversirenen

Selvom sprayen mod rotter kan vise sig at være effektiv, så findes der en hurtigere og nemmere måde at sikre, at du ikke får besøg af uønskede gæster i motorrummet. Du skal bare installere Gnaversirenen. Den udsender en højfrekvent lyd, som stresser rotten og sender den på flugt. Den vil slet ikke have lyst til at befinde sig i nærheden af din bil. Lyden kan heldigvis ikke høres af hverken mennesker, hunde eller katte, så du bliver heller ikke generet af lyden. Gnaversirenen har et meget lavt strømforbrug, så det giver ikke udslag på bilens batteri.

Skriv et svar

Copyright © 2020, Jbwu.dk - Alle rettigheder forbeholdes.