Hvis du trække det frække lingeri frem, så får du et bedre sexliv

Hvis du trække det frække lingeri frem, så får du et bedre sexliv

Hos nogen er sexlivet gået lidt i baglås, det kan også være det bare helt har forladt bygningen. Det kan der gøres noget ved!

Skal du have pustet lidt nye flammer i forholdet, så findes svaret nok allerede i din garderobe. det drejer sig nemlig om at trække noget frækt lingeri frem igen. Det er ikke ligefrem raketvidenskab af det ydre tiltrækker. Det var jo en stor del af hvorfor man faldt for sin partner. 

Når vi snakker om mænd, så er det vigtigste faktum at de er visuelle. Dermed kan man her godt tænke lidt som man gør ved maden. Øjet spiser ganske enkelt med. Mænd elsker at se deres kæreste eller kone i noget frækt lingeri. Det er bare ikke alle der tør sige det. Så her skal du måske bryde stilheden lidt ved bare at gøre det. 

Det kan være han tænder på lak eller vinylbeklædning. Det kan også være han er til selvsiddende strømper og romantiske blonder. Uanset hvad han er vild med, så vil du opleve en helt anden elsker hvis du tænder ham med hans favorit. 

Men min mand siger at det ikke siger ham det store.

Ja den hører man af og til. Men du kan være sikker på han her er for genert til at sige hvad han tænder på. Måske har han også bare hørt dig sige et par gange at du ikke er vild med at tage sådan noget på. Bum så tilpasser han sig det faktum. Nogle mænd er bare ikke gode til at fortælle hvad de tænder på. 

Begynder du først at tage det på for ham, så kan det også føre til en win for dit udvalg. Det kan nemlig betyde at han begynder at købe det til dig når han oplever at du gider tage det på. Win win win.

Skriv et svar

Copyright © 2020, Jbwu.dk - Alle rettigheder forbeholdes.