Klassiske greb i høj kvalitet

Klassiske greb i høj kvalitet

Er I trætte af de greb, I lige nu har til at sidde på jeres skabsfronter i enten køkken eller badeværelse? Det kan også være i et helt tredje rum, I trænger til at få skiftet lidt ud. Det er altid rart, når der er en rød tråd i alle værelserne i huset, så hvis først I begynder at skifte beslag på et skab, er det måske hele hjemmet, der skal have en tur. Hvis I vil være sikre på at finde greb i høj kvalitet, så køb greb fra Beslag Design hos FINICC.

Her finder I et ganske stort udvalg af beslag som dækker over alt fra de helt små og simple til lidt større beslag til jer, der gerne vil have, at beslagene er en del af en helhed og naturligvis skal bidrage med lækkert design. Desuden vil I måske se, at mange af grebene er gyldne eller messingfarvede.

Nordisk stil i hjemmet

Har I generelt et mål om, at jeres hjem gerne må emme lidt af den nordiske stil, der byder på noget råt og rustikt, men stadig minimalistisk? Så er Beslag Design måske netop det rette sted. Virksomheden hører til i Sverige, og det er altså netop den nordiske minimalisme, der måske ofte fylder i deres designs – men alligevel er der også noget alternativt, når man kigger på de små detaljer og farverne, som er lidt mere end bare minimalistiske.

Grebene kan alle fungere i det stilrene hjem med lige linjer. I har flere forskellige bud at vælge mellem, og måske det gør, at I bedre kan finde de helt rette greb. På den måde kan I jo også vælge at have forskellige greb i bad og køkken, men alligevel have en rød tråd i form af ens farver, så der er noget, der skaber sammenhæng, når man kigger på rummene.

Skriv et svar

Copyright © 2020, Jbwu.dk - Alle rettigheder forbeholdes.