Big Mouth Aroma

Big Mouth Aroma

Amerikanske Big Mouth Liquids succes stiger som røg mod himlen på en smuk sommerdag.  Som en af de mest kreative producenter af e-juices og aromaer og med sit brede sortiment af saftige smagssammensætninger af friske forførende flavours har dette brand skabt helt nye muligheder inden for selvblanding – alt produceret efter højeste amerikanske standarder på ISO 7-certificerede laboratorier og forfinet med franske specialiteter.

E-væskerne kommer i en lang række spændende smagsvarianter, alle med naturlige indholdsstoffer. Vi har håndplukket det bedste fra firmaets 4 kollektioner, alle med en ligeså frisk indpakning. 

Fizzy giver den søde smag fra frugt og grønt som banan, pære og æble. Med Retro får du 2 modsatrettede smagsoplevelser i én smag. Med en sød og en syrlig frugt er denne linje en åbenbaring af røg for alle unikke smagsoplevelser. 

 Er du derimod til velkendte søde klassiske varianter, er der helt sikkert noget for dig i Yummy – her vil emnerne emme af minder fra første damp. Endelig er der også godt nyt til slikmunde – Classic emmer af sukker-ren sødme. Elsker du sodavand, slik og chokolade, vil du bogstaveligt talt ryge op i skyerne af ren begejstring. Endelig er der også mulighed for at blande flere e-væsker og opnå en egen unik smag – kun fantasien og egen smag sætter grænser. Vi kan i særdeleshed anbefale Beast der smager som eksotisk energidrik eller den perlende Pineapple-Strawberry-Mango.

Da smagene er så koncentrerede, skal de blandes med base, enten med eller uden nikotin. Afhængig af den ønskede smagsintensitet anbefaler vi at blande 10-15% aroma med base. 

Så uanset om du er til cremede croissanter, syrligt slik eller frisk frugt, vil du få en smagsoplevelse i særklasse der vækker alle sanser med en bestilling af Big Mouth Aroma fra Easy to Smoke, alle i 10 ml. portioner til fantastiske priser.

Redaktionen

Skriv et svar

Copyright © 2020, Jbwu.dk - Alle rettigheder forbeholdes.