Få opladt hybriden derhjemme og vær godt kørende hver dag

Få opladt hybriden derhjemme og vær godt kørende hver dag

Den grønne omstilling har budt på mange nye muligheder for bilejere. Med elbiler og hybridbiler har forbrugere fået mulighed for et grønnere alternativ til den klassiske benzin- og diesel bil, som ovenikøbet er billigere i forbrug.

En hybridbil kører delvist på elektricitet, delvist på diesel eller benzin. Dog køres størstedelen af kilometerne på elektricitet, hvilket gør en hybridbil til et miljøvenligt køretøj, som er billig i drift.

Find det rette tech til din hybridbil – prøv en ladeboks

Vælger du at investere i en hybridbil, så skal du også investere i en ladeboks til hjemmet. Dermed kan du sørge for at få opladt din hybrid hjemmefra, så du er godt kørende hver dag.

Når du skal finde en lader hybridbil, så kan du inde på hjemmesiden finde et stort udvalg af forskellige mærker inden for ladebokse. Udvalget er stort, og dermed kan du med rette finde en god ladeboks, som kan give din bil mange kilometer på bagen.

Refusion på dit forbrug gør din hybridbil økonomisk fordelagtig

Når du investerer i en ladeboks til hjemmet, så investerer du også i en økonomisk fordelagtig løsning, hvor du kan få refusion på dit forbrug til din hybridbil. SKAT giver dig en refusion på din elafgift, som du betaler for dit elforbrug til din hybridbil.

For at kunne få en refusion for dit forbrug, er der en række krav, som du og din ladeboks skal overholde.

Det er først og fremmest vigtigt, at din ladeboks er installeret af en autoriseret elinstallatør. Der er også krav til mærket af lade boksen, samt at din ladeboks er fuldt funktionsdygtig.

Du kan få refusion på dit forbrug fra aftalen startes, så snart alle krav for refusionen er opfyldt.

Hvis du af en eller anden grund ikke betaler fuld afgift af din strøm, så kan du ikke modtage refusion på din elafgift. Dette gør sig gældende, hvis du får en del af din strøm fra for eksempel solceller eller varmepumper.

Tilgængelig service og gode produkter

Køber du en ladeboks fra The Charger, så er du garanteret et produkt af høj kvalitet. Alle ladebokse er testet for din sikkerhed, så du er garanteret en velfungerende løsning til at oplade din hybridbil.

Når først du har købt din ladeboks, så kan du forvente hurtig levering og installation af en professionel elinstallatør. Dermed går der ikke længe fra du køber din ladeboks, til du kan oplade din hybridbil og være godt kørende.

Du kan altid få hjælp og support fra The Charger, enten via mail eller telefon. Her kan du stille spørgsmål eller få hjælp til dine bekymringer.

Kasper

Skriv et svar

Copyright © 2020, Jbwu.dk - Alle rettigheder forbeholdes.