Find olien der hjælper dig

Find olien der hjælper dig

Annoncørbetalt indhold

Hvis du hører ordet “hampolie” er din første tanke sikkert “åh nej, det skal jeg ikke ud i!” Mange er nemlig bekymrede for alt hvad der har med hamp at gøre. Vi forbinder det med noget man kan ryge, som har en effekt på en, og det vil mange ikke være del i. Hampeplanten kan dog benyttes til utrolig meget andet end blot at ryge for effektens skyld. Der er også stor forskel på olie man indtager, og olie der skal på huden. Olie der skal på huden har nemlig ingen effekt overhovedet på om man bliver påvirket, men har derimod mange helt suveræne fordele!

Hvad gør hampolie?

Hampolie, hampefrøolie, Cannabis Sativa Seed Oil, kært barn har mange navne, men det betyder det samme. Det er en olie man kan komme på huden, som har rigtig højt indhold af Omega 3 og Omega 6. Du kender sikkert Omega 3 fra fiskeolie som man kan indtage i kapsler, men det er faktisk også rigtig godt for huden! Det indeholder nemlig antiinflammatoriske egenskaber og antioxidanter. Det betyder, at olien gemmenfugter din hud og gør den smidig, så den ikke føles træls, irriteret og tør, som den ofte gør i det danske, barske vejr.

Hvad er der i hampolie?

Hampolie er lavet fra cannabis plantens frø, hvilket helt lavpraktisk betyder at det er en naturlig olie, der på mange måder fungerer som et kosttilskud for huden. Det er blandt andet på grund af Omega 3 og Omega 6, samt de fedtsyrer og næringsstoffer der naturligt er i olie. Det er godt både for hjernen, hjertet, huden, akne, muskelspændinger og andre smerter. Du kan købe hampolie på https://raworganics.dk/collections/hamp-olie, hvor du vil finde et stort udvalg af olier.

Kan man indtage det også?

Ja! Fordi det er en god og naturlig olie, så kan du også indtage den. Den vil fungerer som et kosttilskud, der forkæler alle dine organer og hele din krop, og du vil efter en kort periode kunne mærke stor forskel. Hampolie er nemlig lidt “all-around” og vil fungerer som en rigtig solid multi vitaminpille. Du bliver ikke påvirket på nogen måde af at indtage hampolie, da det er lavet af frøene på planten, og ikke selve blomsterne. Du har derfor ingen chance for at få effekt.

Kan det ses i blodet?

Nej! Fordi frøene, og derfor olien, ikke indeholder CBD og HTC, så vil det ikke kunne spores i dit blod. Du skal derfor ikke være bekymret hvis du begynder at indtage hampolie. Det er godt for din krop og sjæl, og er blot et tilskud, og ikke noget for at få effekt!

Kasper

Skriv et svar

Copyright © 2020, Jbwu.dk - Alle rettigheder forbeholdes.