3 tips: sådan indretter du en behagelig stue

3 tips: sådan indretter du en behagelig stue

Det kan være svært at indrette en behagelig stue. Der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed, og man kan derfor have svært ved at opnå det resultat, man egentligt ønsker. Der er dog flere forskellige ting, du kan gøre for at få en mere behagelig stue. Vil du vide mere? Så læs med herunder, hvor du får 3 tips til at indrette en behagelig stue.

Bløde materialer

Stuen er stedet, hvor familie og venner samles. Det er her, minder skabes. Det er derfor vigtigt, at du indretter din stue hyggeligt. Indretter du din stue med hårde og robuste materialer, får du hurtigt en kold stemning i din stue. Indretter du derimod din stue med møbler i bløde materialer, opnår du en behagelig og rar stemning. Her er det især vigtigt at fokusere på de større møbler i stuen – herunder blandt andet sofaen. Ønsker du en behagelig stue, kan du eksempelvis vælge en sofa i et blødt materiale som bomuld eller velour.

Fokus på detalje

En stue med få møbler bliver hurtigt kedelig og kold. Ønsker du derfor en behagelig stue, er det vigtigt, at du har fokus på detalje. Her er der både tale om de små detaljer, som eksempelvis personlige billeder, vaser og krukker. Der er dog også tale om større detaljer som eksempelvis fine opbevaringsmuligheder og gulvtæpper. Ønsker du en ekstra lille detalje i din stue kan du blandt andet investere i et House Doctor sidebord. På dit sidebord kan du udstille alle de små detaljer, som er med til at gøre din stue ekstra hyggelig og behagelig.

Det rigtige farvevalg

Sidst, men bestemt ikke mindst, kræver en behagelig stue det rigtige farvevalg. Indretter du din stue med en kold farvepalette, kan du risikere, at din stue bliver ubehagelig og uindbydende. En varmere farvepalette er med til at skabe en afslappende og indbydende stemning i stuen, som gør, at man får lyst til at sætte sig med en kop kaffe og nyde roen. En varm farvepalette behøver ikke at bestå af vilde farver som eksempelvis rød og grøn. Du kan sagtens finde neutrale farver med en varm undertone, som gør tricket!

Kasper

Skriv et svar

Copyright © 2020, Jbwu.dk - Alle rettigheder forbeholdes.