Sandheden om amerikanske cockerspaniels

Sandheden om amerikanske cockerspaniels

Selv om de er en af de mest populære racer i USA, har amerikanske cocker spaniels lidt af et ry for at være svære at træne og håndtere. Dette er dog ikke nødvendigvis sandt – med den rette ejer kan en amerikansk cocker spaniel være en kærlig og lydig følgesvend.

 

En ting man skal huske på med denne race er, at de oprindeligt blev avlet som jagthunde, så de har et stærkt instinkt til at jage små dyr. Det betyder, at hvis du har andre kæledyr i hjemmet, er det vigtigt at socialisere din amerikanske cocker spaniel fra en tidlig alder, så de lærer at komme godt ud af det med hinanden.

Hvordan man træner en amerikansk Cocker Spaniel

Hvis du overvejer at anskaffe dig en amerikansk cocker spaniel, eller hvis du allerede har en, er det vigtigt at vide, hvordan man træner dem korrekt. Her er et par tips:

 

1. Begynd at træne tidligt – Det er bedst at begynde at træne din American Cocker Spaniel, så snart du får den, så den fra en tidlig alder lærer, hvad der forventes af den.

 

2. Vær konsekvent – Konsekvens er nøglen, når det gælder træning af alle hunde, men det er særligt vigtigt med amerikanske Cocker Spaniels. De har brug for at vide, at der er regler, og at de skal følge dem.

 

3. Brug positiv forstærkning – Amerikanske Cocker Spaniels reagerer godt på positiv forstærkning, f.eks. godbidder eller ros. Undgå at bruge negativ forstærkning som f.eks. skæld ud eller straf, da det kun vil gøre dem mere modstandsdygtige over for træning.

 

4. Vær tålmodig – Som med alle andre hunde kræver det tid og tålmodighed at træne en amerikansk cocker spaniel. Bliv ikke modløs, hvis det ser ud til, at de ikke gør fremskridt så hurtigt, som du gerne vil – bliv bare ved med at arbejde på det, så skal de nok nå det til sidst.

Amerikanske Cocker Spaniels og allergier: Hvad du behøver at vide

Hvis du eller en i din familie er allergisk over for hunde, men stadig overvejer at anskaffe dig en amerikansk Cocker Spaniel, er der nogle få ting, du bør vide.

 

Først og fremmest er det vigtigt at være klar over, at ingen hund er 100 % allergivenlig. Selv såkaldte “hypoallergene” racer kan forårsage allergiske reaktioner hos nogle mennesker. Amerikanske Cocker Spaniels har dog en tendens til at producere mindre skæl og spyt end andre racer, hvilket betyder, at de er mindre tilbøjelige til at udløse allergier.

 

Når det er sagt, hvis du har allergier, er det altid bedst at møde hunden, før du forpligter dig til noget. Tilbring noget tid sammen med dem og se, hvordan dine allergier reagerer.

Skriv et svar

Copyright © 2020, Jbwu.dk - Alle rettigheder forbeholdes.